Meat Tenderizer Інструмент для відбивання м'яса, Молоток-розпушувач м'яса, Тендерайзер
412 ₴
139 ₴
- Готово до відправки
- Код: LK 0676
ОФІЦІЙНИЙ ПРЕДСТАВНИК
Доставка по всій Україні без передоплати (оплата при отриманні)
Швидка відправка!
Meat тендерізатор м'ясо Інструмент для відбивання м'яса
Ви коли-небудь замислювалися, як вони роблять їх стейки настільки ніжними та смачними? Вони проколюють м'ясо, щоб зламати тканини, і це дозволяє краще проникати аромати всередину. У цьому вам допоможе унікальний інструмент тендерайзер. Його пружинний механізм дійсно творить дива!
Річ не пересічна. Принцип роботи до неподобства простий. Стукайте пристосуванням по м'ясу, яке в свою чергу робить купу отворів в м'ясі.
На відміну від відбивання м'яса молотком, при використанні цього пристосування м'ясо залишається таким же «товстим» і соковитим. Насправді набагато краще виходить, ніж при отбивании молотком.
Тендерайзер - це повна заміна ручного молотка для відбивання м'яса. Призначений для «тихого» та більш зручного відбивання свинини, телятини, баранини, риби та інших продуктів. Якщо Ви цінитель ніжних, соковитих відбивних, тоді Meat тендерізатор м'ясо буде для Вас незамінним помічником.
Перед першим використанням Вам необхідно буде промити прилад. Потім поклавши шматок м'яса на обробну дошку, акуратно притискайте Meat тендерізатор м'ясо до верхньої частини м'яса до того моменту, коли буде отриманий бажаний результат.
Можете додати свої улюблені спеції: леза введуть їх усередину м'яса.
Тендерайзер виготовлений з нержавіючої сталі і високоміцного пластику, дуже простий у використанні і безпечний.
- Натуральна технологія розм'якшення будь-якого виду м'яса.
- Обробка м'яса без шуму і бризок.
- Скорочення часу маринування на 80%.
- Скорочення часу смаження, приготування в духовці і на грилі на 50%.
- Відмінний результат - соковите і ніжне м'ясо.
- Розпушене з допомогою Meat тендерізатор м'ясо м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
- При обробці Meat тендерізатор м'ясо, волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються.
- Теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
- При тепловій обробці таке м'ясо не втрачає у вазі, а час приготування його значно скорочується.
- Матеріал корпусу: ABS пластик
- Кількість лез (голок): 24 шт.
- Матеріал лез: нержавіюча сталь
- Розміри: 19 см x 5 см
- Вага: 160 г
Телефонуйте і замовляйте!
Поспішайте, залишилось 4 подарунка!
- Доставка по всій Україні
- Швидка відправка
- Без передоплати(оплата при отриманні)
- Знижка + додатковий подарунок
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 0.16 кг |
Довжина | 190 мм |
Ширина | 50 мм |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал виготовлення корпусу | Пластик |
Матеріал лез | Нержавіюча сталь |
Тип | Ручной |
- Ціна: 139 ₴